Hent marketingmateriale og del budskabet

Deltag aktivt i Aalborgs fællesskab og vær med til at sikre vores fælles bysamfund i en svær tid. Det er nu, vi skal stå sammen og holde hjulene i gang. Download ZIP-fil og få adgang til en række gratis materialer, som du kan bruge direkte i din kommunikation i dag. Del dine budskaber, gode historier og fremhæv de butikker og personer, som fortjener en særlig anerkendelse.

Vi står klar til at hjælpe dig! For hjælp eller spørgsmål til markedsføringsmateriale, kontakt Sandra Kjær, VisitAalborg, på skj@aalborg.dk.

Kultur og oplevelser

Vi har her samlet materiale til dig, der er i kultur- og oplevelsesbranchen. Hold liv i vores kulturliv, hold liv i vores foreningsliv og hold liv i vores rejseliv er til frit brug.

Hent markedsføringsmateriale

Shopping

Vi har her samlet materiale til dig, der ejer en butik eller en webshop. Hold liv i vores byliv, hold liv i vores butiksliv, hold liv i vores handelsliv og hold liv i vores iværksætterliv er til frit brug.

Hent markedsføringsmateriale

Spis og drik

Vi har her samlet materiale til dig, der ejer en café eller en restaurant. Hold liv i vores caféliv og hold liv i vores restaurantliv er til frit brug.

Hent markedsføringsmateriale

Sundhed og velvære

Vi har her samlet materiale til dig, der ejer en skønhedsklinik, fitnesscenter, frisør eller er i andre fritidsrelaterede erhverv. Hold liv i vores hverdagsliv og hold liv i vores fritidsliv er til frit brug.

Hent markedsføringsmateriale

Generel til erhvervslivet

Her er materiale til en bred markedsførings-indsats for weshareaalborg. Enten til dig, der arbejder på tværs af brancher eller måske ikke finder noget, der passer perfekt til dig i de øvrige kategorier.

Hent markedsføringsmateriale

Gode råd til dig der driver virksomhed

Mange af Aalborgs virksomheder er hårdt ramt i en tid, hvor verden er vendt på hovedet. Vi har samlet en række generelle råd, som de fleste virksomheder kan gøre brug af, samt en række specifikke guides til de brancher, som er særligt udfordrede i denne tid.